UNDE LIVRAM ?

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul Cofetariei Vanilla!
Prin utilizarea acestui site se prezuma acceptarea de catre dvs. a termenilor si conditiilor specificati alaturat privind produse, comenzi, preturi si modalitati de plata a produselor si serviciilor, termene de livrare.

Cofetaria Vanilla isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila. Ultima versiune valida a acestui document este cea prezenta online pe site.

 1. PRODUSE

Produsele prezentate pe acest site sunt produse artizanale realizate exclusiv in laboratorul nostru de catre personal calificat.

Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/-300 grame.

 1. COMENZI

Pentru comenzile de minim 150 lei plasate prin intermediul acestui site, Cofetaria Vanilla asigura transportul gratuit in perimetrul strazilor: Barbu Vacarescu – Fabrica de Glucoza – Petricani – Pipera Tunari – Capitan Alexandru Serbanescu – Nicolae Caramfil – Bdul Aviatorilor – Bdul Iancu de Hunedoara – Soseaua Stefan cel Mare.

Pentru toate celelalte zone primim si procesam comenzi din partea dvs. insa ridicarea produselor comandate se face exclusiv de catre dvs., din una din locatiile noastre (specificata la lansarea comenzii), aflate la urmatoarele adrese:

 • sos. Mihai Bravu nr. 47-49, parter, sector 2, Bucuresti;
 • bdul Ion Mihalache nr. 123, parter, sector 1, Bucuresti;
 • sos Pipera nr. 4, complexul One Herastrau Plaza, curtea interioara, sector 1, Bucuresti

La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.

FOARTE IMPORTANT!!!

Orice comanda primita prin intermediul acestui site se considera valida si acceptata pentru livrare numai dupa confirmarea ei pe mail/telefonic de catre echipa Vanilla.

Din acest motiv avem nevoie de datele dvs. de contact – mail si/sau telefon mobil.

Preluarea comenzilor se sisteaza in mod unilateral de catre Cofetaria Vanilla, in momentul in care capacitatea maxima de productie este atinsa.

Interval de preluare comenzi:

Luni – Duminica: 00:00 – 24:00

Interval de livrare comenzi confirmate:

Luni – Vineri: 10:00 – 16:00

Sambata si Duminica nu se fac livrari.

 1. PRETURI SI MODALITATI DE PLATA A PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Preturile produselor sunt afisate pe site in sectiunea pret.

Pentru produsele vandute la kilogram, pretul este pe kg.

In cazul comenzilor de produse vandute la kilogram, prin plasarea comenzii clientul accepta o marja de eroare de (+/-) 300 grame la produsul finit.

Plata produselor se poate face in numerar si/sau card la livrare.

Modalitatea de plata trebuie specificata la plasarea comenzii.

Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi (speciale, personalizate, valoare mare) sa solicitam achitarea unui avans.

Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine valoarea avansului.

Avansurile incasate cu numerar sau card se returneaza doar in baza bonului fiscal. Contravaloarea fotografiilor comestibile si a figurinelor din pasta de zahar personalizate nu poate fi returnata.

 1. TERMEN DE LIVRARE

Comenzile primite prin intermediul acestui site urmeaza a se confirma de catre echipa Vanilla in maxim 3 ore de la primire (in timpul orelor de program, de Luni pana Vineri).

Pentru comenzile primite in timpul weekend-ului (Sambata si Duminica), confirmarea se va trimite Luni, in maxim 3 ore de la inceperea programului de lucru.

Confirmarea de comanda include:

 • Produs
 • Pret
 • Cantitate
 • Ora si ziua de livrare posibila (veti fi contactat telefonic pentru accept)
 • Modalitatea de plata aleasa

In situatii exceptionale (conditii de trafic si/sau meteo) care ingreuneaza procesul de livrare, Cofetaria Vanilla isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare, anuntand eventualele intarzieri. Pentru aceste situatii care nu depind de vointa noastra, nu putem fi trasi la raspundere.

5. ALERGENI

 • Cereale care contin gluten, grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora si produse derivate
 • Oua si produse derivate
 • Peste si produse derivate
 • Soia si produse derivate
 • Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
 • Fructe cu coaja, de exemplu: migdale, nuci, fistic, alune de padure, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, nuci de macadamia, nuci Queensland si produse derivate
 • Telina si produse derivate
 • Mustar si produse derivate
 • Seminte de susan si produse derivate

6. ALTELE

Toate elementele de grafica ale site-ului: logo, imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate Cofetariei Vanilla. Folosirea, fara acordul nostru a acestora se pedepseste conform legii.

Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.