TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe site-ul Cofetariei Vanilla!
Prin utilizarea acestui site se prezuma acceptarea de catre dvs. a termenilor si conditiilor specificati alaturat privind produse, comenzi, preturi si modalitati de plata a produselor si serviciilor, termene de livrare.

Cofetaria Vanilla isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara o notificare prealabila. Ultima versiune valida a acestui document este cea prezenta online pe site.

1. Generalități

Site-ul www.cofetariavanilla.ro este integral proprietate a entitatii SC SWEET SENSATION SRL denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni, a politicii de confidentialitate si a politicii de cookie. Aceste Politici poti fi gasite in sectiunea www.cofetariavanilla.ro/setari-confidentialitate/.

2. Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răaspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

3. Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

4. Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

5. Produse

Produsele prezentate pe acest site sunt produse artizanale realizate exclusiv in laboratorul nostru de catre personal calificat.

Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/-300 grame.

6. Comenzi

Pentru comenzile de minim 200 lei plasate prin intermediul acestui site, Cofetaria Vanilla asigura transportul gratuit in BUCURESTI, cu mentiunea ca intevalul orar de livrare urmeaza a se confirma telefonic de catre Vanilla..

Pentru comenzile de minim 300 lei plasate prin intermediul acestui site, Cofetaria Vanilla asigura transportul gratuit in ILFOV, cu mentiunea ca intevalul orar de livrare urmeaza a se confirma telefonic de catre Vanilla.

Primim si procesam comenzi din partea Dvs., cu ridicarea produselor comandate din una din locatiile noastre (specificata la lansarea comenzii), aflate la urmatoarele adrese:
 • sos. Mihai Bravu nr. 47-49, parter, sector 2, Bucuresti;
 • bdul Ion Mihalache nr. 123, parter, sector 1, Bucuresti;
 • sos Pipera nr. 4, complexul One Herastrau Plaza, curtea interioara, sector 1, Bucuresti
 • str. Barbu Văcărescu 120, in incinta Kaufland Barbu Vacarescu, sector 2, Bucuresti

La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele comandate.

FOARTE IMPORTANT!!!

Orice comanda primita prin intermediul acestui site se considera valida si acceptata pentru ridicare/livrare numai dupa confirmarea ei pe mail/telefonic de catre echipa Vanilla.

Din acest motiv avem nevoie de datele dvs. de contact – mail si/sau telefon mobil.

Preluarea comenzilor se sisteaza in mod unilateral de catre Cofetaria Vanilla, in momentul in care capacitatea maxima de productie este atinsa.

Interval de preluare comenzi:

Luni – Duminica: 00:00 – 24:00

Interval de livrare comenzi confirmate:

Luni – Duminica: 10:00 – 17:00

7. Preturi si modalitati de plata a produselor si serviciilor

Preturile produselor sunt afisate pe site in sectiunea pret.

Pentru produsele vandute la kilogram, pretul este pe kg.

In cazul comenzilor de produse vandute la kilogram, prin plasarea comenzii clientul accepta o marja de eroare de (+/-) 300 grame la produsul finit si implicit, contravaloarea acestuia (+/-).

Plata produselor se poate face in numerar, cu cardul sau online.

Modalitatea de plata trebuie specificata la plasarea comenzii.

Ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor produse (speciale, personalizate, valoare mare) sa solicitam achitarea unui avans. Acele produse sunt excluse de la plata cu cardul.

Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data eliberarii comenzii. In caz contrar se va retine intreaga valoare a avansului.

Avansurile incasate cu numerar sau card se returneaza doar in baza bonului fiscal. Contravaloarea fotografiilor comestibile si a figurinelor din pasta de zahar personalizate nu poate fi returnata.

8. Termen de livrare

Comenzile primite prin intermediul acestui site urmeaza a se confirma de catre echipa Vanilla in maxim 3 ore de la primire (in timpul orelor de program, de Luni pana Duminica).

Confirmarea de comanda include:

 • Produs
 • Pret
 • Cantitate
 • Ora si ziua de livrare aleasa (veti fi contactat telefonic pentru accept ora de livrare posibila)
 • Modalitatea de plata aleasa

In situatii exceptionale (conditii de trafic si/sau meteo) care ingreuneaza procesul de livrare, Cofetaria Vanilla isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare, anuntand eventualele intarzieri. Pentru aceste situatii care nu depind de vointa noastra, nu putem fi trasi la raspundere.

9. Alergeni

 • Cereale care contin gluten, grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora si produse derivate
 • Oua si produse derivate
 • Peste si produse derivate
 • Soia si produse derivate
 • Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza)
 • Fructe cu coaja, de exemplu: migdale, nuci, fistic, alune de padure, anacarde, nuci Pecan, nuci de Brazilia, nuci de macadamia, nuci Queensland si produse derivate
 • Telina si produse derivate
 • Mustar si produse derivate
 • Seminte de susan si produse derivate

10. Altele

Toate elementele de grafica ale site-ului: logo, imagini, baze de date, etc, apartin in exclusivitate Cofetariei Vanilla. Folosirea, fara acordul nostru a acestora se pedepseste conform legii.

Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.